Horizons logo

The thought leadership division of Huthwaite International

| Studier | Artiklar | Kunskap | Insikter | White papers |

Filtrera

Tips för att coacha ditt team till bättre resultat | Rapport

Hur uppnår man ett förändrat säljbeteende hos säljare med hjälp av coachning

Företag som använder verktyget coachning för att förbättra sitt företags resultat har den största potentialen att lyckas till den lägsta investeringen i jämförelse med nästan alla andra alternativ - men det är också ett verktyg som sällan används.

Det finns gott om exempel på att många försök att coacha medarbetare slutar i besvikelse och misslyckande.

Inom försäljning där det är relativt enkelt att mäta resultatförändringar har vi funnit att ett väl genomfört coachningprogram kan förbättra försäljningen med 25% eller mer - samtidigt som vinstmarginalen ökar betydligt.

Det kan dock vara svårare att mäta resultaten av coachning inom andra verksamhetsområden (än inom sälj); dock kan det få en stor påverkan på relativt kort tid.

Den här rapporten delar med sig av insikter och riktlinjer för att sätta upp ett coachning program till förbättrade resultat – med fokus att skapa förutsättningar till varaktiga resultatförändringar.

Vårt exklusiva material är tillgängligt till dig
Vi ber dig om dina kontaktuppgifter så vi kan hålla dig informerad om liknande rapporter från Huthwaite International. Du kan när som helst avbryta prenumerationen. Din information kommer endast att användas enligt vad som anges i vår personuppgiftspolicy.

Ytterligare läsning

Öka din säljorganisations säljproduktivitet – investera i en säljsupport organisation
Av Erik Thorén

Arbeta agilt – nyckeln till att lyckas i dina affärer
Av Huthwaite

Är social selling en del av säljprocessen?
Av Erik Thorén

Go to Top