Horizons logo

The thought leadership division of Huthwaite International

| Studier | Artiklar | Kunskap | Insikter | White papers |

Filtrera

Utveckla effektiva färdigheter när du förhandlar

Beteenden hos en skickliga förhandlare - effektiva färdigheter

Effektiva förhandlingsfärdigheter är en viktig del av ett företag. Oavsett om du är en del av ett säljteam som vill öka försäljningsintäkterna eller en upphandlare som försöker få det bästa inköpet eller en chef som vill få ut mer av sina team – att vara en effektiv förhandlare ger dig ett övertag mot din motpart.

Hur kan då dessa färdigheter utvecklas?

Huthwaite International har utfört omfattande forskning om vad som gör en effektiv förhandlare.  Denna forskning har skapat färdighetsmodeller för ett brett utbud av aktiviteter, inklusive försäljning, förhandlingar, bedömningsförmåga och genomförande av effektiva möten.

Samma teknik som används för att genomföra forskningen kan också användas för att analysera individer som vill utveckla sin förhandlingsförmåga - så att en objektiv jämförelse kan göras mot våra framgångsmodeller.

Följande forskningsrapport ger en introduktion till effektiva förhandlingskunskaper, tillvägagångssätt hos en framgångsrik förhandlare och resultat från vår forskning kring effektiva förhandlingsbeteenden.

Vårt exklusiva material är tillgängligt till dig
Vi ber dig om dina kontaktuppgifter så vi kan hålla dig informerad om liknande rapporter från Huthwaite International. Du kan när som helst avbryta prenumerationen. Din information kommer endast att användas enligt vad som anges i vår personuppgiftspolicy.

Ytterligare läsning

Hur övertygande är Du när det verkligen gäller?
Av Kay Jepson

Är motförslag en bra förhandlingsteknik?
Av Dr Janet Curran

Säljare möter inte köparens krav på en god köpupplevelse
Av Huthwaite