Huthwiate International Drop Shadow Effect on SPINÂź Selling, Spin Process, account strategy for major sales and Negotiation Page headers

Varför Àr beteenden sÄ viktiga?

Under alla Är sÄ har det varit vÄrt mÄl att avkoda verbal effektivitet. Verbal Beteende Analys (VBA) Àr resultatet.

Ibland sker vÄr interaktion med mÀnniskor spontant, utan förvarning. Oavsett om det Àr FörsÀljning, Förhandling, eller nÄgon annan typ av Kommunikation.

Vi har lite tid att förbereda och planera. Just dÄ kan din beteendemÀssiga repertoar vara allt du har till ditt förfogande och dÀrför ditt viktigaste verktyg för att bibehÄlla kontrollen, ge tydlighet och köpa dig tid.

Genom att kombinera beteenden med metodik och verktyg erbjuder vi vÄra kunder en oslagbar blandning. Det Àr en konkurrensfördel som Àr svÄr att slÄ. Det Àr ocksÄ anledningen till att mÄnga av vÀrldens största bolag vÀnder sig just till oss. De vet att det Àr det enda sÀttet att alltid vara förberedd Àr att ha en repertoar av beteenden som ligger djupare Àn bara nÄgra enkla knep för stunden.


KUNDLÖSNINGAR
> SÀljtrÀning
> FörhandlingstrÀning
> Effektiv Kommunikation


Verbal Beteende Analys (VBA)

VBA Ă€r det sĂ€tt pĂ„ vilket vi analyserar och mĂ€ter verbal kommunikation – de saker som mĂ€nniskor sĂ€ger till varandra i en given situation. Det ligger till grund för alla vĂ„ra metoder och för att tillhandahĂ„lla tillförlitlig feedback som grund för lĂ„ngsiktig kompetensutveckling.

Varje mÀnniska Àr enormt skickligt att utföra de normala funktionerna att vara en person i en komplex social vÀrld. MÄnga av oss Àr helt omedvetna om hur skickliga vi Àr och om hur vi gör det vi Àr bra pÄ.

Genom att göra nÄgot upprepade gÄnger och Àndra vÄr tillvÀgagÄngssÀtt baserat pÄ den feedback vi fÄr sÄ kan vi förbÀttra vÄra fÀrdigheter. Det fungerar bra nÀr feedbacken Àr baserad pÄ hÄrda och snabba regler som inte kan ifrÄgasÀttas. I mindre exakta sammanhang, som mÄnga former av kommunikation, Àr det svÄrare att ta emot (eller erbjuda) Äterkoppling som Àr korrekt, objektiv och anvÀndbar.

Verbal Beteende Analys (VBA) Àr ett sÀtt att överbrygga detta gap.

Vi har anvÀnt VBA för att identifiera vad framgÄngsrika sÀljare och förhandlare gör, och vi har skapat modeller för bÀst praxis, sÄ att alla kan efterlikna de fÀrdigheter som leder till framgÄng. Vi genomför ocksÄ VBA inom varje inlÀrningssession för att analysera nuvarande kompetensnivÄer för deltagare och identifiera omrÄden som kan trÀnas pÄ under vÄra program.

Kontakt

Kontakta oss

Vill du prata om verbala beteenden ring oss pÄ +46 70 272 4679.
Kontakt