Personuppgiftspolicy

Denna sekretesspolicy förklarar följande: Vilken information vi samlar in frÄn anvÀndare Hur vi anvÀnder information som vi samlar in frÄn anvÀndare NÀr vi kan anvÀnda anvÀndarens detaljer för att kontakta dem Oavsett om vi avslöjar anvÀndarens detaljer till nÄgon annan; och AnvÀndarens val om personuppgifter som anvÀndaren ger oss.

1. Vilken information ska vi samla om anvÀndare?

Vi kan fÄ personlig information om anvÀndare. Detta kan bestÄ av information som anvÀndarens namn, e-postadress, postadress, telefon eller mobilnummer, beroende pÄ aktivitet. Genom att lÀmna in uppgifterna gör anvÀndarna det möjligt för oss (och i förekommande fall vÄra entreprenörer, underentreprenörer, licenstagare, distributörer, intresseföretag och agenter) att tillhandahÄlla anvÀndarna tjÀnster, aktiviteter eller anvÀndare av online innehÄll.

2. Hur ska vi anvÀnda den information vi samlar om anvÀndare?

Vi kommer att anvĂ€nda anvĂ€ndarnas personuppgifter för ett antal Ă€ndamĂ„l, inklusive följande: Att tillhandahĂ„lla vĂ„ra tjĂ€nster, aktiviteter eller onlineinnehĂ„ll och att hantera anvĂ€ndarens förfrĂ„gningar och förfrĂ„gningar; För ”tjĂ€nsteadministrationsĂ€ndamĂ„l”, vilket innebĂ€r att vi kan kontakta anvĂ€ndare av skĂ€l som Ă€r relaterade till tjĂ€nsten, aktiviteten eller onlineinnehĂ„llet som anvĂ€ndaren har anmĂ€lt sig till Att kontakta anvĂ€ndare om ett inlĂ€gg som de har gjort, inklusive innehĂ„llsanvĂ€ndare. Att ge anvĂ€ndarna information om vĂ„ra tjĂ€nster, aktiviteter eller onlineinnehĂ„ll För att personifiera hur innehĂ„llet presenteras för anvĂ€ndarna Att anvĂ€nda IP-adresser för att identifiera anvĂ€ndarnas plats och blockera störande anvĂ€ndning Att analysera och förbĂ€ttra de tjĂ€nster som erbjuds pĂ„ vĂ„r hemsida; och För att ge anvĂ€ndarna den mest anvĂ€ndarvĂ€nliga navigationsupplevelsen. Vi kan ocksĂ„ anvĂ€nda och avslöja information i aggregat (sĂ„ att inga individer identifieras) för marknadsföring och strategisk utveckling. DĂ€r vi föreslĂ„r att anvĂ€ndarens personuppgifter anvĂ€nds för andra anvĂ€ndningsomrĂ„den kommer vi att se till att vi meddelar anvĂ€ndaren först. AnvĂ€ndaren fĂ„r ocksĂ„ möjlighet att hĂ€va eller Ă„terkalla anvĂ€ndarens samtycke till anvĂ€ndningen av deras personuppgifter för andra Ă€ndamĂ„l Ă€n de som anges ovan.

3. NÀr kommer vi att kontakta anvÀndare?

Vi kan kontakta en anvÀndare: I förhÄllande till alla tjÀnster, aktiviteter eller onlineinnehÄll anvÀndare har anmÀlt sig för att sÀkerstÀlla att vi kan leverera tjÀnsterna till anvÀndaren; I samband med korrespondens som vi mottar frÄn anvÀndare eller nÄgon kommentar eller klagomÄl gör anvÀndarna om vÄra produkter eller tjÀnster. I förhÄllande till bidrag som anvÀndarna har lÀmnat till oss Att bjuda in anvÀndare att delta i undersökningar om vÄra tjÀnster (deltagande Àr alltid frivilligt); och För marknadsföringsÀndamÄl, dÀr anvÀndarna har kommit överens om detta. Lokala sidor ger anvÀndarna detaljerad information om hur vi kommer att kontakta anvÀndare i förhÄllande till specifika tjÀnster, aktiviteter eller onlineinnehÄll.

4. Kommer anvÀndarna att kontaktas för marknadsföring?

Vi anvĂ€nder endast anvĂ€ndarens information för marknadsföringsĂ€ndamĂ„l, eller för att frĂ€mja nya tjĂ€nster, aktiviteter eller onlineinnehĂ„ll dĂ€r anvĂ€ndarna har kommit överens om detta. 5. Kommer vi att dela en anvĂ€ndares personuppgifter med nĂ„gon annan? Vi kommer att behĂ„lla en anvĂ€ndares information konfidentiell, utom nĂ€r upplysningar krĂ€vs eller tillĂ„ts enligt lag (till exempel för myndigheter och brottsbekĂ€mpande organ) eller som beskrivs nedan. Generellt anvĂ€nder vi endast anvĂ€ndarens information inom vĂ„r organisation och vĂ„ra godkĂ€nda entreprenörer, underentreprenörer, licensierare, distributörer, intresseföretag och agenter. Ibland anvĂ€nder vi emellertid tredje part för att behandla anvĂ€ndarnas information pĂ„ vĂ„r vĂ€gnar. Vi krĂ€ver att dessa tredje parter följer strikt vĂ„ra instruktioner. 6. Hur lĂ€nge kommer vi att behĂ„lla en anvĂ€ndares personuppgifter? Vi kommer att hĂ„lla en anvĂ€ndares personuppgifter om vĂ„ra system sĂ„ lĂ€nge som det Ă€r nödvĂ€ndigt för den aktuella verksamheten eller sĂ„ lĂ€nge som anges i ett relevant kontrakt som anvĂ€ndaren hĂ„ller med oss ​​eller vĂ„rt företagshanteringsschema (en databas som definierar vilka dokument ska hĂ„llas och hur lĂ€nge). 7. Kan en anvĂ€ndare ta reda pĂ„ vilken personlig information vi har om anvĂ€ndaren? Enligt lagen om uppgiftsskydd har anvĂ€ndaren rĂ€tt att begĂ€ra en kopia av den personliga informationen vi har om anvĂ€ndaren och att ha korrigerade felaktigheter.

5. Kommer vi att dela en anvÀndares personuppgifter med nÄgon annan?

Vi kommer att behÄlla en anvÀndares information konfidentiell, utom nÀr upplysningar krÀvs eller tillÄts enligt lag (till exempel för myndigheter och brottsbekÀmpande organ) eller som beskrivs nedan. Generellt anvÀnder vi endast anvÀndarens information inom vÄr organisation och vÄra godkÀnda entreprenörer, underentreprenörer, licensierare, distributörer, intresseföretag och agenter. Ibland anvÀnder vi emellertid tredje part för att behandla anvÀndarnas information pÄ vÄr vÀgnar. Vi krÀver att dessa tredje parter följer strikt vÄra instruktioner.

6. Hur lÀnge kommer vi att behÄlla en anvÀndares personuppgifter?

Vi kommer att hĂ„lla en anvĂ€ndares personuppgifter om vĂ„ra system sĂ„ lĂ€nge som det Ă€r nödvĂ€ndigt för den aktuella verksamheten eller sĂ„ lĂ€nge som anges i ett relevant kontrakt som anvĂ€ndaren hĂ„ller med oss ​​eller vĂ„rt företagshanteringsschema (en databas som definierar vilka dokument ska hĂ„llas och hur lĂ€nge).

7. Kan en anvÀndare ta reda pÄ vilken personlig information vi har om anvÀndaren?

Enligt lagen om uppgiftsskydd har anvÀndaren rÀtt att begÀra en kopia av den personliga informationen vi har om anvÀndaren och att ha korrigerade felaktigheter.