Varför Huthwaite

Vi är unika. Vi har spenderat 4 årtionden på att studera vilka beteenden som krävs för att vara en framgångsrik organisation. Med våra djupa insikter och kunskap har vi skapat färdighetsprogram som hjälper företag och dess medarbetare att förbättra sig inom Försäljning, Förhandling och Kommunikation.

Våra kundlösningar och metoder är bland de mest undersökta och validerade i världen. Men de görs ännu starkare tack vare den breda erfarenheten och djupa kunskapen hos våra certifierade tränare.

Våra kunder räknar med vi hjälper dem att inte bara bli bra, utan bli ledande i sin branch. För att klara av detta så har vi fyra fokusområden.

Observationsstudier (+40 år)

Vi har studerat och observerat framgångsrika säljbeteenden i över 40 år. Ingen vet mer än oss om vad som skiljer en framgångsrik person inom försäljning och förhandling från en mindre effektiv individ.

Läs mer

Experter på Beteenden

Vi tror att förändrade beteenden leder till förändrade resultat. Våra program är designade att skapa beteendeförändring för både individ/team och som chef/ledare. Våra lösningar är förankrade i omfattande beteendeforskning. Det är det som gör oss unika.

Läs mer

Internationell Täckning

Vi är ett bolag som arbetar globalt, regionalt och lokalt – alltid med samma precision och passion. Vi levererar allting ifrån enskilda program i ett land till flera program i flera länder för samma kund – med samma resultat.

Läs mer

Digital innovation

Vår digitala förmåga ligger långt fram och utvecklas kontinuerligt. Vårt fokus är att ge våra kunder verktyg som möjliggör att få våra beprövade metoder levererat mer agilt, mer effektivt och på ett mer lättåtkomligt sätt.

Läs mer

Kontakt

Kontakta oss

Ring oss på +46 70 272 4679
Kontakt