Varför Huthwaite

Vi Àr unika. Vi har spenderat 4 Ärtionden pÄ att studera vilka beteenden som krÀvs för att vara en framgÄngsrik organisation. Med vÄra djupa insikter och kunskap har vi skapat fÀrdighetsprogram som hjÀlper företag och dess medarbetare att förbÀttra sig inom FörsÀljning, Förhandling och Kommunikation.

VÄra kundlösningar och metoder Àr bland de mest undersökta och validerade i vÀrlden. Men de görs Ànnu starkare tack vare den breda erfarenheten och djupa kunskapen hos vÄra certifierade trÀnare.

VÄra kunder rÀknar med vi hjÀlper dem att inte bara bli bra, utan bli ledande i sin branch. För att klara av detta sÄ har vi fyra fokusomrÄden.

Observationsstudier (+40 Ă„r)

Vi har studerat och observerat framgÄngsrika sÀljbeteenden i över 40 Är. Ingen vet mer Àn oss om vad som skiljer en framgÄngsrik person inom försÀljning och förhandling frÄn en mindre effektiv individ.

LĂ€s mer

Experter pÄ Beteenden

Vi tror att förÀndrade beteenden leder till förÀndrade resultat. VÄra program Àr designade att skapa beteendeförÀndring för bÄde individ/team och som chef/ledare. VÄra lösningar Àr förankrade i omfattande beteendeforskning. Det Àr det som gör oss unika.

LĂ€s mer

Internationell TĂ€ckning

Vi Ă€r ett bolag som arbetar globalt, regionalt och lokalt – alltid med samma precision och passion. Vi levererar allting ifrĂ„n enskilda program i ett land till flera program i flera lĂ€nder för samma kund – med samma resultat.

LĂ€s mer

Digital innovation

VÄr digitala förmÄga ligger lÄngt fram och utvecklas kontinuerligt. VÄrt fokus Àr att ge vÄra kunder verktyg som möjliggör att fÄ vÄra beprövade metoder levererat mer agilt, mer effektivt och pÄ ett mer lÀttÄtkomligt sÀtt.

LĂ€s mer

Kontakt

Kontakta oss

Ring oss pÄ +46 70 272 4679
Kontakt