Digital innovation

drop-shadow

Digital Innovation

Vår digitala förmåga gör det möjligt för oss att bli alltmer agila i det sätt vi tränar och mer effektiva i vårt sätt att leverera träningar till våra kunder. 

Det här är ett område som ständigt utvecklas – i vår strävan att skapa nya och genomförbara program som långsiktigt förändrar beteenden för våra kunder.

Framförallt tillåter vi oss inte att distraheras av gimmicks och övergående verktyg och tekniker. Vi strävar att utveckla effektiva och smidiga inlärningsprogram som matchar våra kunders digitala förväntningar.

Våra innovationer inkluderar:

Online och gemensamt lärande

Våra online metoder stöder inlärningsresan för dig och ditt team.

Våra plattformar låter deltagarna interagera med andra deltagare, tränare och chefer. Vi kan följa deltagarnas utveckling digitalt. Vårt tillvägagångssätt är ett ovärderligt verktyg för de kunder som har önskan och resurserna att utnyttja de fulla fördelarna med våra metoder i sina egna miljöer och i sin egen takt. Detta tillvägagångssätt kan också utnyttjas på klienternas egna plattformar som Chatter, Yammer, Slack och andra.

myHuthwaiteTM

myHuthwaite är vår online community plattform. Den är mindre interaktiv än våra sociala och samarbetesplattformar – det är ändå ett värdefullt verktyg för elever och deras chefer för att få tillgång till vårt material, hålla sig ajour med vår pågående forskning, delta i forskning och kommunicera med Huthwaite International.

CustomDigitalTM

Vi har vårt eget in-house dedikerade team av utvecklare och programmerare. De kan våra metoder och kan bygga och stödja alla typer av skräddarsydda verktyg för effektiv implementering. Kunder som utnyttjar CustomDigitalTM gör det eftersom de har extraordinära omständigheter eller begränsningar. Några av våra senaste projekt är:

  • Skapa ett skräddarsytt och virtuellt forum för chefer för ett tekniskt företag som behövde SPIN® träning för 60 anställda på en och samma gång. En ovanlig förfrågan, men genom att tilldela en chef till var tionde elev och bygga en serie skräddarsydda digitala inlärningsverktyg för att stödja klassrumsträningen kunde vi arbeta inom kundens riktlinjer och förbättra kompetensnivåerna.
  • Vi har nyligen skapat skräddarsydda upplägg med sociala möjligheter i en befintlig intern inlärningsplattform för en global telekomleverantör för att förbättra engagemang och stödja en 3-månader lång internationellt SPIN® program.

Som med allt vårt material kan våra digitala verktyg vara helt kundanpassade.

Kontakt

Kontakta oss

Ring oss på +46 70 272 4679.
Kontakt