drop-shadow

Digital Innovation

VÄr digitala förmÄga gör det möjligt för oss att bli alltmer agila i det sÀtt vi trÀnar och mer effektiva i vÄrt sÀtt att leverera trÀningar till vÄra kunder. 

Det hĂ€r Ă€r ett omrĂ„de som stĂ€ndigt utvecklas – i vĂ„r strĂ€van att skapa nya och genomförbara program som lĂ„ngsiktigt förĂ€ndrar beteenden för vĂ„ra kunder.

Framförallt tillÄter vi oss inte att distraheras av gimmicks och övergÄende verktyg och tekniker. Vi strÀvar att utveckla effektiva och smidiga inlÀrningsprogram som matchar vÄra kunders digitala förvÀntningar.

TrÀna pÄ dina villkor

Med oss sÄ kan din förÀndringsresa designas efter dina behov. TrÀningen kan vara en eller en blandning av följande.

  • Klassrumsbaserat
  • Virtuellt med en trĂ€nare (zoom, teams, skype, mm)
  • Digitalt (eget arbete online)

Digitalt och gemensamt lÀrande

VÄra online metoder stöder inlÀrningsresan för dig och ditt team.

VÄra plattformar lÄter deltagarna interagera med andra deltagare, trÀnare och chefer. Vi kan följa deltagarnas utveckling digitalt. VÄrt tillvÀgagÄngssÀtt Àr ett ovÀrderligt verktyg för de kunder som har önskan och resurserna att utnyttja de fulla fördelarna med vÄra metoder i sina egna miljöer och i sin egen takt. Detta tillvÀgagÄngssÀtt kan ocksÄ utnyttjas pÄ klienternas egna plattformar som Chatter, Yammer, Slack och andra.

myHuthwaiteTM

myHuthwaite Ă€r vĂ„r online community plattform. Den Ă€r mindre interaktiv Ă€n vĂ„ra sociala och samarbetesplattformar – det Ă€r Ă€ndĂ„ ett vĂ€rdefullt verktyg för elever och deras chefer för att fĂ„ tillgĂ„ng till vĂ„rt material, hĂ„lla sig ajour med vĂ„r pĂ„gĂ„ende forskning, delta i forskning och kommunicera med Huthwaite International.

CustomDigitalTM

Vi har vÄrt eget in-house dedikerade team av utvecklare och programmerare. De kan vÄra metoder och kan bygga och stödja alla typer av skrÀddarsydda verktyg för effektiv implementering. Kunder som utnyttjar CustomDigitalTM gör det eftersom de har extraordinÀra omstÀndigheter eller begrÀnsningar. NÄgra av vÄra senaste projekt Àr:

Som med allt vÄrt material kan vÄra digitala verktyg vara helt kundanpassade.

Kontakt

Kontakta oss

Ring oss pÄ +46 70 272 4679.
Kontakt